El grup


Paper de plàstic som un trio format per Albert Riu (bateria), Jaume Esteban (veu i guitarra elèctrica) i Nina de Ferrater (veu), qui s'ha afegit al projecte just després de l'enregistrament del nostre disc debut, l'Arbre Vermell.

Durant el 2016 vam tenir l'honor de ser reconeguts pel públic i la crítica, guanyant el Premi Èxit 2016 del concurs Sona9, així com el segon guardó del Premi Carles Sabater a la millor cançó en català amb la nostra composició, Mosques. També vam tenir el privilegi de tocar en escenaris mítics, com ara la Sala Apolo de Barcelona, i festivals com el Fringe de Torroella de Montgrí, el Colors de Música d'Andorra o el BAM-Mercè de Barcelona.

Després d'uns dos anys presentant les nostres cançons en directe, un E.P. i el nostre pas pel Sona9, hem dedicat el 2017 a revisar el repertori i enregistrar-ne una bona part en el nostre primer disc, l'Arbre Vermell. Es tracta de tretze cançons, les quals són petites narracions basades en fets quotidians, històrics o literaris que pretenen convidar a una reflexió sobre la condició humana i les seves contradiccions. La proposta musical alterna i barreja diversos estils (pop, rock, folk, cançó d'autor, psicodèlia...) en funció del tema tractat. Tot i no perdre mai de vista la nostra filosofia musical, després de quatre anys de vida i diversos canvis en el planter del grup, l'estil musical de Paper de plàstic ha anat variant fins a esdevenir el que som actualment, amb una sonoritat més crua i visceral.